Maventan käyttöliittymän kautta kirjautuessa jokaisella käyttäjällä tulee olla oma henkilökohtainen käyttäjätunnus, sekä omalle tietokoneelle tai puhelimelle asennettava käyttäjäkohtainen autentikaattorisovellus. Geneerisen yhteiskäyttäjän voi kuitenkin edelleen antaa olla Maventa-tilillä, jolloin yhteiskäyttäjiä voidaan käyttää kuten ennenkin esim. tilin linkittämisessä ohjelmistoon API-avaimen avulla. Tällöin uudet käyttäjätunnukset lisätään vain Maventa-tileille sen rinnalle. Huomioithan, että uuden käyttäjän lisäyksen voi tehdä vain tilin pääkäyttäjä (ADMIN).

Mikäli haluatte rekisteröidä uuden yrityksen Maventaan, suosittelemme teitä tekemään sen oman käyttäjänne alta, jonka jälkeen teidän on mahdollista lisätä tilille haluamanne geneerinen käyttäjä sekä muita käyttäjiä. Tällöin linkityksen ohjelmistoon voi tehdä minkä tahansa käyttäjän API-avainta käyttäen.


Uuden käyttäjän lisääminen yhdelle tilille: 


1. Kirjaudu Maventaan

2. Lisää uusi käyttäjä/käyttäjät tilille kohdasta Asetukset -> Yrityksen asetukset -> Käyttäjät -> Lisää käyttäjä.

3. Lisäyksestä lähtee käyttäjälle ilmoitus aktivointilinkillä, jota klikattuaan käyttäjä aktivoituu ja käyttäjä voi siirtyä Maventan kirjautumiseen.Uuden käyttäjän lisääminen kaikille/usealle hallinnoimilleni tileille: 

Mikäli yritykselläsi on käytössä yksi käyttäjä ja haluat lisätä uuden/uusia käyttäjiä tilille, voit kirjautua Maventaan ja valita minkä tahansa yrityksen, ja sitten klikkaa:
Asetukset -> Yrityksen asetukset -> Käyttäjät -> Lisää käyttäjä > Lisää yrityksiä.

Tässä näkymässä näet listauksen yrityksistä, joihin sinulla on ADMIN-oikeudet. Voit valita, lisäätkö uudelle käyttäjälle ADMIN tai USER-tason käyttöoikeuden. Jos haluat antaa ADMIN-oikeudet uudelle käyttäjälle kaikkiin sinun hallinnoimiisi tileihin, valitse  "Kaikki Admin" ja sitten luo uusi käyttäjä painamalla "Luo". Uusi käyttäjä voi olla jo rekisteröitynyt Maventaan ja mikäli ei ole, hänelle tulee sähköpostiin ilmoitus sähköpostiin aktivointilinkillä, jota klikattuaan käyttäjä aktivoituu ja käyttäjä voi siirtyä Maventan kirjautumiseen määrittämään itselleen kaksivaiheisen vahvistuksen.

Mikäli käyttäjällä on hallinnassaan iso määrä yrityksiä, näkymä näyttää tältä:

Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.