Voit lähettää liitetiedostoja verkko- ja sähköpostilaskujen mukana. 

Palvelussa ei ole suoraan rajoitusta liitteiden koon puolesta. Otathan kuitenkin huomioon, että joillain vastaanottajien operaattoreilla kokorajoitus on 5MB tai jopa vähemmän. Mikäli lähetät tätä suurempia liitetiedostoja on riski että tiedosto hylätään vastaanottajalla. Huomioithan lisäksi, että UBL-formaattien lähetyksessä (esimerkiksi svefaktura) liitteillä on 10MB rajoitus.

Sähköpostien liitetiedostoissa yli 5MB:n liitetiedostoja ei upoteta sähköpostiin, vaan vastaanottaja pääsee niihin käsiksi sähköpostissa olevan linkin kautta. Pienemmät tiedostot upotetaan sähköpostiin mikäli sähköpostiasetuksiin on määritelty laskun lähettäminen liitteenä. Kokorajoituksen tarkoituksena on vähentää epäonnistuneita laskuvälityksiä jotka liittyvät vastaanottajan sähköpostipalvelimen rajoituksiin. Siksi isojen tiedostojen välitystä sähköpostitse ei suositella, ja suuret tiedostot tulisi välittää vastaanottajalle muilla keinoin.

Maventasta lähetettäessä liitteillä ei ole enimmäismäärää. Liitteen nimessä saa olla vain kirjaimet a-z, numerot 1-9, sekä merkit . ja _ eli tiedoston nimessä ei saa esiintyä välilyöntejä, erikoismerkkejä, eikä kirjaimia å,ä,ö. Tiedostonimen pituus saa olla max. 50 merkkiä.

Sallitut liitetiedostot ovat *.pdf; *.doc; *.xls; *.tif; *.jpg; *.gif; *.txt; *.xsl; *.html; *.htm

Pankkiverkon teknisistä rajoitteista johtuen pankkiverkkoon ei mene laskun kuvaa, eikä sinne voida lähettää liitetiedostoja. Jos vastaanottajan verkko ei tue liitetiedostoja, niin Maventa poistaa automaattisesti liitetiedostot verkkolaskulta mutta liittää verkkolaskutiedostoon uniikin linkin, jota klikkaamalla vastaanottaja voi käydä noutamassa liitetiedostot Maventan laskujen esilläpitopalvelusta. 

Huomioithan myös, että laskuja joissa on liitetiedostoja ei voida lähettää Maventan käyttöliittymän kautta.Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.