Vastaanottoilmoituksia (RI-sanoma eli ReceiverInfo) voidaan pitää kuluttajan ja laskuttajan välisinä sopimuksina kuluttajaverkkolaskutuksesta ja ne on aina linkitetty olemassa olevaan SI-sanomaan. Jokaista kuluttajaa kohden laskuttajalle saapuu RI-sanoma, jossa ilmoitetaan kuluttajan verkkolaskutustiedot. 

RI-sanomat, joiden tyyppi on ADD (MessageActionCode), lähetetään laskuttajalle, kun uusi kuluttaja valitsee verkkopankistaan yrityksen laskuttajakseen. Mikäli kuluttajan tiedot muuttuvat, laskuttajalle lähetetään RI-sanoma tyypiltään CHANGE ja jos taas kuluttaja haluaa irtisanoa sopimuksen kuluttajaverkkolaskutuksesta, lähetetään RI-sanoma tyypiltään DELETE

On suositeltavaa pitää ERP:in puolella omaa kuluttajarekisteriä, jossa on päivitetty tila jokaiselle RI-sanomalle. Voit listata vastaanotetut RI-sanomat ri_message_list -metodilla ja ladata sanomat yksitellen ri_message_show -metodilla. Suosittelemme hakemaan kaikki uudet RI-sanomat päivittäin ja päivittämään sitten kuluttajarekisteri sen mukaisesti. Huom! Jos RI-sanomia noudetaan käyttöliittymän kautta, on mahdollista, että tapahtumat laskutetaan asiakasyritykseltä. Tästä syystä suosittelemme noutamaan RI-sanomat aina rajapinnan kautta.

Vinkki testaukseen: Voit lähettää RI-sanomia omalle tilillesi message_send -metodilla ja ladata niitä varmistaaksesi, että integrointi toimii ennen tuotantoon siirtymistä.



Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.