Laskutuslisät

Laskutuslisä-asetuksia ei tarvitse täyttää, mikäli taloushallinto-ohjelmistonne tukee laskutuslisien käyttöä.

Muussa tapauksessa täältä voitte määritellä laskutuslisän korkoprosentin, maksumuistutuksen ja paperimaksun määrän sekä valuutan. Kun olet määritellyt haluamasi laskutuslisän, valitse Lisää.

Tämän jälkeen voimassa olevat lisät näkyvät Laskutuslisät-osiossa.

Ulkoasuasetukset

Ulkoasuasetuksissa pystyt valitsemaan erilaisia laskun visualisointiin liittyviä vaihtoehtoja.

PDF:n ulkoasu - Voit käyttää Maventan valmista laskupohjaa tai omia taloushallinto-ohjelmistosi luomia laskupohjia.

Logotiedosto - Voit ladata yrityksesi logon palveluun PDF-laskuja varten. Palvelu tukee yleisimpiä kuvamuotoja. Kuva sovitetaan automaattisesti.

Tulosta viivakoodi - Jos valitset tämän, laskulle tulee viivakoodi.

Käytä omia PDF-kuvia - Laita täppä tähän, jos haluat käyttää omia, taloushallinto-ohjelmistosi luomia laskun kuvia. Ole hyvä ja käytä ainoastaan mustaa ja valkoista väriä (ei edes harmaasävyä) ja pidä sivun ylä- ja oikea -reuna-alue vapaana.

Mikäli tätä asetusta ei ole valittuna, laskut lähetetään tulostuspalveluun Maventan valmiilla laskupohjalla.

Klikkaa muutosten jälkeen sivun alalaidassa olevaa Päivitä -painiketta.