Tulostuspalveluun menevät laskut tulostuvat vakiona Maventan PDF-pohjalle.

Jos haluat lähettää oman PDF-kuvan tulostuspalveluun, kirjaudu Maventa-tilillesi ja valitse Asetukset -> Laskuasetukset > Laskujen lähettäminen -> Tulostuspalvelu -> Käytä omaa laskun kuvaa tulostettavissa laskuissa.

Tällöin kirjeeseen tulostetaan ensin osoitesivu jotta osoite saadaan oikealle paikalle ja sen jälkeen laskun mukana tullut oma PDF-kuva. Huom! Osoitesivu lisää tulosteen hintaan yhden lisäsivun.

Tulostuspalvelun tarkemman kuvaohjeen löydät täältä ja integraatio ohjeistuksemme tulostuspalvelulle täältä.