Käsittelemme henkilötietoja Maventa-palvelussa henkilötietojen käsittelijänä asiakasyritystemme toimiessa rekisterinpitäjänä.

Tietosuoja Maventa-palvelun sopimusehdoissa
Maventan sopimukseen on lisätty 1.5.2018 voimaan tuleva tietosuojaliite, jossa määritellään henkilötietojen käsittelyn periaatteet Maventa-palvelun osalta. Tietosuojaliite sekä varsinaiset sopimusehdot löytyvät sivuiltamme https://vismasolutions.com/tietosuoja

Palvelun tuotantoon käytetyt alihankkijat
Visma Solutions käyttää Maventa-palvelun tuottamiseen alihankkijoita. Kaikkien alihankkijoiden kanssa on solmittu tietojenkäsittelysopimus, joiden avulla varmistumme alihankkijoidemme tietosuojatasosta ja huolehdimme näin palvelumme käyttäjien tietosuojasta. Täältä löydät ajantasaisen listauksen Maventa-palvelun tuottamiseen käyttämistämme alihankkijoista.

Ohjeita tietosuojaongelmiin liittyen
Mikäli epäilet Maventa-palveluun tai sen alihankkijaan liittyen jonkinlaista tietosuojaan tai tietoturvaan liittyvää ongelmaa, ole välittömästi yhteydessä Maventan asiakaspalveluun tai Visman Responsible Disclosure-ohjelman mukaisesti sähköpostitse osoitteeseen responsible-disclosure@visma.com. Lisätietoa Visman Responsible Disclosure-ohjelmasta löytyy osoitteesta https://www.visma.com/trust-centre/security/.

 


Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.