Maventa-tililtä kohdasta Asetukset -> Laskuasetukset -> Laskujen lähettäminen -> Tulostuspalvelu

Valitse tulostuspalvelun kirjeluokka: Economy tai Priority.
Valitse paperilaskun väritys: mustavalkoinen tai värillinen.
Klikkaa lopuksi alareunasta Tallenna-painiketta.

Laskut tulostetaan aina yön aikana ja ne lähtevät postin kuljetettavaksi seuraavana arkipäivänä valitun kirjeluokan mukaan. Tulostus on aina kaksipuoleinen.

Huom! Nämä asetukset eivät vaikuta Massatulostuspalvelun asetuksiin.