Maventa-tililtä kohdasta Asetukset -> Laskuasetukset -> Laskujen lähettäminen -> Tulostuspalvelu

Valitse tulostuspalvelun kirjeluokka: Economy tai Priority.
Valitse paperilaskun väritys: mustavalkoinen tai värillinen.
Klikkaa lopuksi alareunasta Tallenna-painiketta.

Laskut tulostetaan aina yön aikana ja ne lähtevät postin kuljetettavaksi seuraavana arkipäivänä valitun kirjeluokan mukaan.

Otathan huomioon, että tulostuspalvelun aktivoimisen jälkeen menee hetki ennen kuin palvelu on käytettävissä, koska tiedot varmennetaan manuaalisesti. Huomioi tämä etenkin työaikojen ulkopuolella.

Huom! Nämä asetukset eivät vaikuta Massatulostuspalvelun asetuksiin.