Löydät käyttäjätunnuksesi API-avaimen (käyttäjän tunnistetieto) sekä yrityksen UUID:n (yrityksen tunnistetieto) kirjautumalla yrityksen Maventa-tilille ja valitsemalla yläpalkista Asetukset > Yrityksen asetukset > Yrityksen tiedot.

Käyttäjän API-avaimella ja yrityksen UUID-tunnisteella yhdistetään usein Maventa ja laskuohjelmisto toisiinsa. Voit tarvittaessa kysyä ohjelmistosi tuelta tarkempia ohjeita siitä, mihin avaimet syötetään. Yrityksen UUID on tarpeellinen ainoastaan, jos sinulla on käyttöoikeus useampaan yritykseen samalla käyttäjätunnuksella.

Voiko useampi käyttäjä käyttää samaa API-avainta?

Kyllä voi, useissa yrityksissä toimitaan juuri tällä tavoin. Käyttäjillä on toki omat käyttäjätunnukset sekä salasanat. Huom! Jos käytetään yhtä API-avainta, kaikki laskut lähtevät kyseisen avaimen haltijan ”nimissä” ja näkyvät Maventan palvelussa vain kyseiselle käyttäjälle ja admin-tason käyttäjille.