Massatulostuspalvelun aktivoinnin voit tehdä suoraan laskutusohjelmasi kautta tai olemalla yhteydessä Maventan asiakaspalveluun support@maventa.com. Löydät lisää ohjeistuksia myös dokumentaatiostamme täältä.

Massatulostuspalveluun kirjautuminen tapahtuu ohjelmistosi kautta tai suoraan osoitteessa https://payslip.maventa.com/login.
Kirjaudu käyttämällä joko samoja tunnuksia kuin kirjautuessasi Maventa-tilille tai sinulle luoduin erillisin tunnuksin.

Kun massatulostuspalvelu on aktivoitu, voitte navigoida palveluun myös Maventan käyttöliittymän kautta kohdasta Dashboard > Massatulostuspalvelu.

Palvelun etusivun näkymässä voit lähetyksen lisäksi mm. muokata asetuksia ja vaihtaa palveluun käytettävän salasanan.

Saat vaihdettua salasanan massatulostuspalveluun kohdasta "Vaihda salasana".

Huom! Mikäli sinulla on ollut Maventa-tunnus ennen lokakuuta 2020, salasanasi on todennäköisesti vanhan Maventa-tunnuksen salasana.

Kirjauduttuasi palveluun näet ylälaidassa, millä yrityksellä olet sisäänkirjautuneena Maventaan ja minkä yrityksen alta aineisto lähetetään.

Huom! Mikäli olet käyttäjänä useammalla yrityksen Maventa-tilillä huomioithan, että käyttäjätilisi voi olla yhdistettynä vain yhteen massatulostuspalvelu-tiliin. Jos haluat käyttää massatulostuspalvelua useamman yrityksen kohdalla pitää käyttäjänä olla jokin sellainen käyttäjä joka ei jo löydy massatulostuspalvelusta. Vaihtoehtoisesti nykyinen käyttäjätunnuksesi voidaan liittää jonkin muun yrityksen massatulostuspalvelu-tiliin (sinun tulee olla käyttäjänä tämän yrityksen Maventa-tilillä).