Massatulostuspalveluun pääset kirjatumaan Maventa-tililtäsi kohdasta Dashboard > Massatulostuspalvelu. Massatulostuspalveluun voit myös kirjautua suoraan osoitteessa https://payslip.maventa.com/login. Kirjautuessa käytät samoja tunnuksia kuin kirjautuessasi Maventa-tilille.

Kirjauduttuasi palveluun näet ylälaidassa, millä yrityksellä olet sisäänkirjautuneena Maventaan ja minkä yrityksen alta aineisto lähetetään.

Huom! Mikäli olet käyttäjänä useammalla yrityksen Maventa-tilillä huomioithan, että käyttäjätilisi voi olla yhdistettynä vain yhteen massatulostuspalvelu-tiliin. Jos haluat käyttää massatulostuspalvelua useamman yrityksen kohdalla pitää käyttäjänä olla jokin sellainen käyttäjä joka ei jo löydy massatulostuspalvelusta. Vaihtoehtoisesti nykyinen käyttäjätunnuksesi voidaan liittää jonkin muun yrityksen massatulostuspalvelu-tiliin (sinun tulee olla käyttäjänä tämän yrityksen Maventa-tilillä).

Huom! Jos käytät verkkolaskut.fi-palvelua ja saat virheilmoituksen "Käyttäjätunnus ja salasana eivät täsmää", tilaa uusi salasana Maventa-palveluun. Käyttäjätunnus on sama verkkolaskut.fi- ja Maventa-palvelussa, mutta salasana voi olla eri.