Tunnistautuminen Visma Signissa tapahtuu seuraavanlaisesti:

1. Visma Sign lähettää sinulle sähköpostikutsun, joka sisältää heidän palveluunsa aktivointilinkin sekä salasanan. Huomioi, että linkin voimassaolo on 7 päivää. Seuraa viestissä saamiasi ohjeita.

2. Syötä sähköpostiviestissä annettu salasana salasanaikkunaan:

3. Annettuasi salasanan selaimeesi avautuu uusi välilehti, jossa voit esikatsella sinulle lähetettyä asiakirjaa. Kun olet lukenut asiakirjan, sulje välilehti ja palaa allekirjoitussivulle.

4. Allekirjoittaaksesi asiakirjan kirjoita henkilötunnuksesi ja tunnistaudu sen jälkeen henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Tällä varmistetaan henkilöllisyytesi. Tietojasi ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen. 


5. Allekirjoitus on onnistunut kun sinulle tulee näkymä "Asiakirja... allekirjoitettu" 

Yritystili aktivoidaan kun olemme saaneet vahvistuksen Visma Sign:ilta.

Kun allekirjoitus on tehty ja olemme saaneet vahvistuksen Visma Signilta, voit klikata Maventassa "Jatka tilille"-nappia, jolloin sinut siirretään tilillesi.

Jos Visma Sign vahvistus ei ole tullut vielä läpi tai se on epäonnistunut, saat klikatessa virheviestin joka ilmoittaa että tunnistautuminen tulee suorittaa loppuun ennen tilille siirtymistä.
Mikäli allekirjoittaja et ole sinä itse, voit kutsun lähettämisen jälkeen myös poistua palvelusta. Lähetämme sinulle sähköpostin kun allekirjoitus on suoritettu loppuun, ja voit tämän jälkeen palata suorittamaan ohjatun käyttöönoton loppuun. Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.