Tiedot

Tiedot- osiossa voit muuttaa oman käyttäjätunnuksen tietoja.

Pystyt itse muuttamaan käyttäjän etu- ja sukunimeä sekä puhelinnumeroa.

Valinta "Estä laskutapahtumien sähköpostiviestit" estää lähetetyistä myyntilaskuista tulevat ilmoitukset (esim. laskun tilan muutokset).

Valinta "Estä kaikki sähköpostiviestit" poistaa käytöstä myös saapuneista ostolaskuista tulevat ilmoitukset. Ilmoitukset virheeseen jääneistä laskusta tulevat kuitenkin edelleen perille.

Tallenna muutokset Päivitä-painikkeella.

Vaihda salasana

Vaihda salasana-osiossa voit vaihtaa käyttäjätunnuksesi salasanan.