Pääset omiin asetuksiin joko suoraan nimesi alta paljastuvasta valikosta ja kohdasta Omat asetukset

tai valitsemalla yläpalkista Asetukset ja Omat asetukset > Tiedot.

Tiedot
Tässä osiossa voit muuttaa oman käyttäjätunnuksen tietoja. Pystyt itse määrittämään käyttäjän etu- ja sukunimen sekä puhelinnumeron.
Valinta Estä laskutapahtumien sähköpostiviestit estää lähetetyistä myyntilaskuista tulevat ilmoitukset (esim. laskun tilan muutokset) ja Estä kaikki sähköpostiviestit -valinta poistaa käytöstä myös saapuneista ostolaskuista tulevat ilmoitukset. Ilmoitukset virheeseen jääneistä laskusta tulevat kuitenkin edelleen perille. Lopuksi tallenna tekemäsi muutokset painamalla Päivitä.

Vaihda salasana
Vaihda salasana-osiossa voit vaihtaa käyttäjätunnuksesi salasanan painamalla lauseen täältä -kohtaa. Sen jälkeen sinulle aukeaa uusi välilehti nimeltään Account Settings, jossa pääset vaihtamaan salasanan uudeksi. Paina Vaihda salasana, jonka jälkeen ilmoita nykyinen salasanasi ylimpään kenttään ja uusi salasanasi kahteen alimmaiseen kenttään. Huomioithan, että uuden salasanan tulee täyttää tietoturvallisuusmääritykset. Kun olet saanut viisi vihreää check-merkkiä, paina Vaihda salasana.Kun olet vaihtanut salasanasi, sinut kirjataan ulos palvelusta ja sinun tulee kirjautua uudestaan Maventaan tähän tapaan.