1. Kirjaudu Maventa-tilillesi (ohjeet tarvittaessa)
2. Valitse yläpalkista Asetukset
3. Nyt valitse vasemmasta reunasta Laskuasetukset ja Laskujen vastaanotto
4. Skannauspalvelu -kohdasta paina Päivitä > Poista käytöstä > Poista käytöstä

Kun skannitili on suljettu, skanniosoitteeseen lähetetty materiaali lähetetään seuraavan 60 päivän ajan joko palautusosoitteeseen erillistä maksua vastaan tai tuhotaan (esimerkiksi mainokset ja tuotekuvastot). Skanneriin sopiva materiaali palautetaan vastaanottajalle sähköpostitse. Muussa tapauksessa materiaali palautetaan vastaanottajalle postitse. 60 päivän jälkeen kaikki skannauspalveluun saapunut materiaali tuhotaan.