Uuden koodin lisääminen onnistuu seuraavalla tavalla:

1. Avaa sovellus ja paina +-merkkiä.
2. Valitse QR-koodin skannaus (Scan a QR code) tai manuaalisen koodin laittaminen (Enter a setup key)
3. Kun olet skannannut koodin tai laittanut pitkän manuaalisen koodin sovellukseen, näkymääsi tulee uusi 6-numeroinen koodi. Tämän koodin pitäisi tulla nimetyksi automaattisesti Visma Connect:iksi ja se on juuri se, jota käyttämällä pääset sisäänkirjautumaan Maventaan.