OTP Managerin ladattuasi, sinun tulee lisätä uusi 6-numeroinen koodi, eli token, joka yhdistää OTP Manager -sovelluksen sekä Maventan kirjautumisen. Avaa sitä varten Maventan kirjautuminen ja OTP Manager ja seuraa tässä alla olevia ohjeita:

1. Paina + -painiketta

2. + -painikkeen painamisen jälkeen sovellus pyytää kolmeen kohtaan asiaa: Issuer, Username ja Secret.

Issuer ja Username -kohdat voit nimetä vapaavalintaisesti (esimerkiksi Issuer voisi olla "Maventa" ja Username "Etunimi Sukunimi").

Secret on näistä tärkeimpänä, sillä siihen tulee laittaa Maventan ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä annettu manuaalinen pitkä avain. Saat kopioitua sen suoraan avaimen vieressä olevasta painikkeesta.


3. Kun olet lisännyt koodin Secret-kohtaan, paina Add token -painiketta, jonka jälkeen OTP Manageriin ilmestyy uusi 6-numeroinen koodi, joka on nimetty aiemmin määritellyllä tavalla (Issuer). Tämä 6-numeroinen koodi annetaan kirjautumisen seuraavassa vaiheessa, jonka jälkeen pääset etenemään loppuun saakka. Saat kopioitua 6-numeroisen koodin sovelluksesta tuplaklikkaamalla sitä. HUOM! 6-numeroinen koodi päivittyy 30 sekunnin välein sovelluksessa, eli tarkistathan, ettei ilmoittamasi koodi ole vanhentunut.


4. Kun olet antanut 6-numeroisen koodin onnistuneesti, sinulle tarjotaan vaihtoehto lisätä puhelinnumero kaksivaiheiseen tunnistautumiseen, jotta jatkossa voit kirjautua joko autentikaattori-sovelluksella tai tekstiviestillä. Kun olet lisännyt haluamasi puhelinnumeron, tai haluat ohittaa tämän vaiheen, paina Seuraava.


5. Loppuvaiheessa järjestelmä antaa kertakäyttöisen hätäkoodin, joka tulee tallentaa hyvään talteen jatkoa varten, jos esimerkiksi puhelimesi sattuisi häviämään. Saat kopioitua koodin sen vieressä olevasta painikkeesta, jonka jälkeen paina Seuraava.

Sen jälkeen voit edetä loppuun saakka, jossa järjestelmä ilmoittaa kaksivaiheisen tunnistautumisen tulleen onnistuneesti otetuksi käyttöön, paina Seuraava ja sen jälkeen pääset yrityksen Maventa-tilille.


Mikäli sinulla on käytössäsi laite, joka tukee biometriikkaa, sinulle voidaan tarjota ennen tilille pääsyä sen käyttöönottamista kirjautumista varten (esim. sormenjälki tai kasvojen tunnistus). Voit ottaa sen käyttöösi painamalla Ota käyttöön tai painaa Ehkä myöhemmin, jolloin pääset Maventa-tilille ilman sen käyttöönottoa.


Jatkossa pääset aina kirjautumaan OTP Managerin tai valitsemasi tekstiviestivahvistuksen / biometriikan avulla. Suosittelen vielä avaamaan nämä sisäänkirjautumisen ohjeet ensimmäisen kirjautumisen tueksi.
Olethan yhteydessä tukeemme tukiportaalistamme löytyvän chat-palvelun (arkisin klo 9-16) kautta tai sähköpostitse mikäli tulee jotain kysyttävää tai haasteita tämän suorittamiseksi.

Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.