Tässä ovat ohjeet, kuinka pääset kirjautumaan Maventa-tilille kun kaksivaiheinen vahvistus on jo käytössä. Jos et ole ottanut kaksivaiheista vahvistamista vielä käyttöösi, löydät tarkemmat ohjeet sen käyttöönottoon täältä.

KIRJAUTUMINEN

1. Navigoi Maventan kirjautumissivulle
2. Ilmoita käyttäjätunnuksesi ja paina Seuraava

2. Ilmoita käyttäjätunnuksesi salasana ja paina Kirjaudu sisään

3. Laita 6-numeroinen koodi Autentikaattorista. Halutessasi laita täppä kohtaan Muista tämä laite 30 päivää ja sen jälkeen paina Vahvista.

Näiden kolmen vaiheen jälkeen olet kirjautunut yrityksesi Maventa-tilille. Mikäli kirjautumisen kanssa tulee ongelmia, voit olla yhteydessä tukeemme osoitteessa support@maventa.com.

Ensimmäinen kirjautuminen