Verkkolaskuissa käytetään aina oman ohjelmistosi laskukuvaa, mikäli sellainen on Maventalle toimitettu.

Jos käytössäsi on tulostuspalvelu ja haluaisit, että myös postitse lähetettävillä laskuilla käytetään omaa laskukuvaasi, otathan huomioon, että tämä tulee kytkeä erikseen päälle tilin asetuksista kohdassa Asetukset > Laskuasetukset > Laskujen lähettäminen > Tulostuspalvelu > Käytä omia PDF-kuvia tulosteissa.

Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta toimittaa omaa laskun kuvaasi, mutta haluaisit Maventan luomalle laskun pdf-kuvalle yrityksesi logon, onnistuu tämän lisääminen tilillä kohdasta Asetukset > Laskuasetukset > Laskujen lähettäminen > Laskun kuvan asetukset. Sivulla voit ladata oman logosi valitsemalla Liitä tiedosto ja Lataa.