Kirjaudu sisään Maventa-tilillesi osoitteessa https://secure.maventa.com/login ja mene kohtaan Asetukset:

Valitse Laskuasetukset -> Laskujen vastaanotto -> Verkkolaskujen vastaanotto ja klikkaa Aktivoi.

Voit samasta näkymästä aktivoida myös yrityksesi PEPPOL-verkostoon (PEPPOL-verkkolaskutus.) Lue lisää PEPPOL:ista ja sen mahdollisuuksista täältä.

Mikäli haluat sulkea vastaanoton sen aktivoimisen jälkeen, onnistuu se klikkaamalla Poista käytöstä: