Rekisteröitymällä verkostoon, voit vastaanottaa sähköisiä laskuja kaikilta PEPPOL verkon kautta lähettämään kykeneviltä yrityksiltä. Rekisteröinnin kautta tieto yrityksesi kyvystä vastaanottaa laskuja PEPPOL verkostossa lisätään myös PEPPOL Directory palveluun http://directory.peppol.eu/.

Rekisteröityminen on maksuton, ja laskujen vastaanotto tavallisen hinnaston mukainen.

1. Kirjaudu Maventa-tilillesi (ohjeet)
  2. Valitse yläpalkista Asetukset
  3. Tämän jälkeen valitse vasemmalta Laskuasetukset > Laskujen vastaanotto
  4. Paina PEPPOL-verkkolaskutus -kohdasta Aktivoi
  5. Seuraavaksi näet yrityksesi PEPPOL-verkkolaskuosoitteen, jonka voit ilmoittaa toimittajille.
  6. Yrityksesi PEPPOL-osoite tulee näkyviin myös http://directory.peppol.eu/.