Rekisteröitymällä PEPPOL-verkostoon, voit vastaanottaa sähköisiä laskuja kaikilta PEPPOL-verkoston kautta lähettämään kykeneviltä yrityksiltä.
Rekisteröinnin kautta tieto yrityksesi kyvystä vastaanottaa laskuja PEPPOL verkostossa lisätään myös PEPPOL Directory palveluun: http://directory.peppol.eu/.

Huom! Laskujen lähetystä varten sinun ei tarvitse olla rekisteröitynyt verkostoon.

Rekisteröityminen on maksutonta, ja laskujen vastaanotto tavallisen hinnaston mukainen.

Jos yritys on jo rekisteröity vastaanottamaan laskuja toisen Access Pointin kautta ja he haluavat siirtyä käyttämään Maventaa, pitää yrityksen pyytää vanhaa Access Pointia poistamaan tämä rekisteröinti ennen kuin Maventa voi tehdä rekisteröintiä omassa päässä.

Tässä ohjeet miten rekisteröidyt vastaanottajaksi Maventan käyttöliittymästä:

1. Kirjaudu Maventa-tilillesi (ohjeet)
  2. Valitse yläpalkista Asetukset
  3. Tämän jälkeen valitse vasemmalta Laskuasetukset > Laskujen vastaanotto
  4. Paina PEPPOL-verkkolaskutus -kohdasta Aktivoi
  5. Seuraavaksi näet yrityksesi PEPPOL-verkkolaskuosoitteen, jonka voit ilmoittaa toimittajille.
  6. Yrityksesi PEPPOL-osoite tulee näkyviin myös PEPPOL Directoryyn.