Rekisteröitymällä PEPPOL -verkostoon, voit vastaanottaa sähköisiä laskuja kaikilta PEPPOL -verkoston kautta lähettämään kykeneviltä yrityksiltä.Yrityksen PEPPOL-asetuksiin tehdyt muutokset eivät vaikuta laskujen lähetykseen.
Rekisteröinnin kautta tieto yrityksesi kyvystä vastaanottaa laskuja PEPPOL -verkostossa lisätään myös PEPPOL Directory -palveluun. Otathan huomioon, että laskujen lähetystä varten PEPPOL -verkoston kautta sinun ei tarvitse olla rekisteröitynyt verkostoon.

Rekisteröityminen on maksutonta ja laskujen vastaanotto on tavallisen hinnastomme mukaista.

Jos yritys on jo rekisteröity vastaanottamaan laskuja toisen yhteyspisteen (eli operaattorin) kautta ja tämä halutaan siirtää käyttämään Maventaa, täytyy yrityksen ensin poistaa vanha yhteyspiste käytöstä, ennenkuin voimme voi tehdä rekisteröinnin Maventan kautta.

Tässä ohjeet miten rekisteröidyt vastaanottajaksi Maventan käyttöliittymästä:

1. Kirjaudu Maventa-tilillesi (ohjeet)
  2. Valitse yläpalkista Asetukset
  3. Tämän jälkeen valitse vasemmalta Laskuasetukset > Laskujen vastaanotto
  4. Paina PEPPOL-verkkolaskutus -kohdasta Aktivoi
  5. Seuraavaksi näet yrityksesi PEPPOL-verkkolaskuosoitteen, jonka voit ilmoittaa toimittajille
  6. Yrityksesi PEPPOL-osoite tulee näkyviin myös PEPPOL Directoryyn

Mikäli PEPPOL-yhteydelle ei olekaan tarvetta, voi tilin pääkäyttäjä ottaa sen pois käytöstä kirjautumalla yrityksen Maventa-tilille ja siellä tekemällä muutoksen kohdasta Asetukset > Laskuasetukset > Laskujen vastaanotto ja sieltä PEPPOL-verkkolaskutus > Poista käytöstä.