Voit aktivoida Reskontravahti-palvelun kirjautumalla Maventaan ja valitsemalla päävalikosta Reskontravahti -> Yleiset asetukset. Täytä yrityksesi tiedot lomakkeelle ja klikkaa 'Jatka'. Viimeistele käyttöönotto Netvisor KYC -palvelussa klikkaamalla linkkiä ja täyttämällä tietopyyntölomake. Samalla hyväksytään palvelun sopimusehdot. Lomakkeen täyttämiseksi tarvitaan henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Tämän jälkeen palvelu on käytössäsi 1-2 päivän sisällä ilman lisämaksuja.

Rahanpesulain mukaan Visma Amili Oy on varmistettava, että he tuntevat asiakkaansa ja heidän toimintansa. Tietopyyntöön vastaavalla henkilöllä tulee olla oikeus toimia organisaation puolesta asemansa tai valtakirjan perusteella. Edustusoikeuden perustuessa valtakirjaan, valtakirja tulee liittää lomakkeeseen. Jos käyttöönottoa ei viimeistellä viikon kuluessa, lähetetään lomake yhteyshenkilön sähköpostiosoitteeseen muistutukseksi.

Huomaathan, että aktivoimalla palvelun hyväksyt Visman käyttäjäehdot sekä palveluhinnaston. Kun palvelu on aktivoitu, kaikki yrityksen tililtä lähetetyt laskut kulkevat jatkossa Reskontravahdin kautta.

Pankkitilin tiedot

Yrityksenne (eli lähettäjän) pankkitilin tiedot, jolle Visma Amili Oy maksaa tilitykset. Maksuissa käytetään aina alkuperäisen laskun viitenumeroa joten saatavien kohdistaminen hoituu ERP:n päässä tavalliseen tapaan. Maksajan tiedoissa näkyy VISMA FINANC.

Yhteystiedot

Henkilö, johon voimme tarvittaessa olla yhteydessä Reskontravahtiin liittyvissä asioissa.

Siirtolausekkeeseen tulevat tiedot

Yhteystiedot tulevat myös näkyviin siirtolausekkeeseen. jonka Visma Amili Oy lisää kaikille palvelun kautta kulkeville laskuillenne.

Laskutustiedot

Laskutustiedot täytetään mahdollisia palvelumaksuja varten. Esimerkiksi mahdollisiin oikeuskuluihin liittyvät palvelumaksut myöhemmissä perintä vaiheissa. Myös velalliselta kertyneen palkkion, korvauksen tai kulun arvonlisävero laskutetaan toimeksiantajalta, mikäli toimeksiantajalla on oikeus vähentää perintä palkkion arvonlisävero. Tämä arvonlisävero ei lisää perintäkustannuksia, koska se on kokonaan vähennyskelpoinen erä. Lisätietoja palvelumaksuista löytyy Visma Amili Oy hinnastosta.