Alla ohjeet PDF-aineistojen lähettämiseen:

1. Kirjaudu Maventa-tilille osoitteessa https://secure.maventa.com/login

2. PDF-aineistojen lähetyspalveluun pääset Dashboard-näkymästä valitsemalla Massatulostuspalvelu etusivun pikalinkeistä. (Huom! Linkki näkyvissä vain kun suomen kieli on valittuna)

3. Kirjauduttuasi palveluun, näet ylälaidassa, millä yrityksellä olet kirjautunut sisään ja alalaidassa on linkki Massatulostuspalvelu. Klikkaa “Massatulostuspalvelu” päästäksesi lähetyssivulle.

4. Lähetyssivulla valitaan ZIP tiedosto, joka sisältää PDF-tiedostoina yhden tai useamman kirjeen (yksi kirje per PDF tiedosto), mahdollinen väritulostus ja lisäksi kirjeluokka Economy tai Priority. Klikkaa Lähetä, kun haluat lähettää tiedoton. Saat onnistuneesta toimenpiteestä vielä OK viestin.

5. Voit tarvittaessa palata listaukseen klikkaamalla "Takaisin listaukseen", jossa näet lähetetyt tiedostot ja niiden tilan.

6. Kun saamme tulostuspalvelusta kuittauksen, että kirjeet on tulostettu, saat sähköpostiosoitteeseen siitä viestin.

HUOM! Massatulostuspalvelutilejä voi olla vain yksi per käyttäjä.

Jos sinulla on käyttöoikeus useamman yrityksen Maventa-tiliin, voit vakioasetuksilla lähettää vain yhden yrityksen nimissä PDF-aineistoja.

Mikäli haluat lähettää PDF-aineistoja esim. useamman konserniyhtiön Maventa-tililtä, ole yhteydessä asiakaspalveluumme osoitteessa support@maventa.com niin avaamme PDF-aineistojen lähetyksen haluamillenne yrityksille maksutta.

Varmista että kirjeasettelut ovat tulostuspalvelun vaatimusten mukaiset:

pdf