Alla ohjeet PDF-aineistojen lähettämiseen:

1. Kirjaudu Maventa-tilillesi (ohjeet)
2. Valitse yläpalkista Dashboard
3. Tämän jälkeen valitse vasemmalta Massatulostuspalvelu  (Huom! Linkki näkyvissä vain kun suomen kieli on valittuna)
4. Sivu aukeaa uudelle välilehdelle osoitteeseen https://payslip.maventa.com/login
5. Kirjaudu käyttämällä samoja tunnuksia kuin kirjautuessasi Maventa-tilille (Salasana on mahdollista muuttaa kohdan "Vaihda salasana" kautta 27.10.2023 lähtien) tai erikseen luotujen tunnuksiesi avulla.
6. Lähetyssivulla valitaan ZIP tiedosto, joka sisältää PDF-tiedostoina yhden tai useamman kirjeen (yksi kirje per PDF         tiedosto), mahdollinen väritulostus ja lisäksi kirjeluokka Economy tai Priority. Klikkaa Lähetä, kun haluat lähettää tiedoston. Saat onnistuneesta toimenpiteestä vielä OK viestin.
7. Voit tarvittaessa palata listaukseen klikkaamalla "Takaisin listaukseen", jossa näet lähetetyt tiedostot ja niiden tilan.
8. Kun saamme tulostuspalvelusta kuittauksen, että kirjeet on tulostettu, saat sähköpostiosoitteeseen siitä viestin.

Yhdellä käyttäjällä voi olla vain yksi tili Massatulostuspalveluun. Jos sinulla on käyttöoikeus useamman yrityksen Maventa-tiliin, voit vakioasetuksilla lähettää vain yhden yrityksen nimissä PDF-aineistoja.

Mikäli haluat lähettää PDF-aineistoja esim. useamman yhtiön Maventa-tililtä, ole yhteydessä asiakaspalveluumme osoitteessa support@maventa.com niin avaamme PDF-aineistojen lähetyksen haluamillenne yrityksille maksutta.

Varmistathan  ennen lähetystä, että kirjeasettelut ovat tulostuspalvelun vaatimusten mukaiset.

• Aineistot voivat olla mm. laskuja, tiedotteita tai palkkalaskelmia.
  • Aineistojen tulee olla ZIP-paketoitu, yksi PDF per kirje.
  • ZIP-paketissa voi olla useita PDF-tiedostoja.
  • PDF-kirjeet tulee olla suunnitteluohjeen mukaiset, katso ohjeet tästä
  • PDF aineistoon tulee sisällyttää kaikki käytetyt fontit. Käyttäjän tulee huolehtia, että hänellä on tarvittavat fonttilisenssit ko. käyttötarkoitusta varten.
  • Katso lista tulostuspalvelun tukemista standardifonteista tästä
  • Palveluntarjoaja ei ota vastuuta väärin asemoitujen kirjeiden välityksestä!