Löydät käyttäjätunnuksesi API-avaimen (käyttäjän tunnistetieto) sekä yrityksen UUID:n (yrityksen tunnistetieto) kirjautumalla yrityksen Maventa-tilille ja valitsemalla yläpalkista Asetukset.

API-avain on tärkein ja sitä tarvitaan aina. Yrityksen UUID on tarpeellinen ainoastaan, jos sinulla on käyttöoikeus useampaan yritykseen samalla käyttäjätunnuksella.
Näillä kahdella tunnisteella yhdistetään usein Maventa ja laskuohjelmisto toisiinsa. Voit tarvittaessa kysyä ohjelmistosi tuelta tarkempia ohjeita siitä, mihin avaimet syötetään.