Löydät käyttäjätunnuksesi API-avaimen (käyttäjän tunniste) sekä yrityksen UUID:n (yrityksen tunniste) kirjautumalla yrityksen Maventa-tilille ja valitsemalla yläpalkista Asetukset > Yrityksen asetukset > Yrityksen tiedot.

Käyttäjän API-avaimella ja yrityksen UUID-tunnisteella yhdistetään usein Maventa ja laskuohjelmisto toisiinsa. Voit tarvittaessa kysyä ohjelmistosi tuelta tarkempia ohjeita siitä, mihin avaimet syötetään. Yrityksen UUID-tunniste on tarpeellinen ainoastaan silloin, kun käyttäjätunnuksellasi on oikeus useampaan Maventa-tiliin.