Skannauspalveluun saapuvien muiden dokumenttien kuin laskujen käsittely lähetetään eteenpäin postitse tai sähköpostitse ilmoitettuun osoitteeseen.

Voit muokata palautusosoitetta Maventa-tilin asetuksissa:

Asetukset > Lisäpalvelut > Skannitili. Klikkaa Skannauspalvelu-kohdasta 'Päivitä'.

Voit määrittää palautusosoitteen antamalla sekä sähköpostin että postiosoitteen. Lopuksi valitse 'Tallenna'.

Dokumentit, jotka eivät ole laskuja

Esim. tilausvahvistus, maksumuistutus tai perintäkirje lähetetään asiakkaalle sähköpostitse.

Paketit yms.
Skannipalveluun toimitettu materiaali, joka ei mahdu skanneriin, lähetetään asiakkaalle postitse.

Kaikki skannauspalveluun saapuneet mainokset, katalogit yms. tuhotaan

Hinnasto ei-laskumateriaalin käsittelylle: