Skannauspalveluun saapuvat ei-laskuksi tulkittavat materiaalit lähetetään eteenpäin postitse tai sähköpostitse ilmoitettuun palautusosoitteeseen. Ei-lasku dokumenttien edelleenlähettämisestä peritään maksu voimassa olevan hinnaston mukaan(ks.alla). Mikäli sähköposti- tai postiosoite muuttuu, tulee tiedot päivittää Maventa-tilin asetuksista kohdasta Asetukset  >  Laskujen vastaanotto > Skannauspalvelu tai olemalla yhteydessä tukeemme support@maventa.com.

Voit määrittää palautusosoitteen antamalla sekä sähköpostin että postiosoitteen. Lopuksi valitse 'Tallenna'.

Dokumentit, jotka eivät ole laskuja

Esim. tilausvahvistus, maksumuistutus tai perintäkirje lähetetään asiakkaalle sähköpostitse.
Lasku tai hyvityslasku, josta puuttuu laskun loppusumma, laskunumero, laskutyyppi tai tilinumero.

Paketit yms.
Skannipalveluun toimitettu materiaali, joka ei mahdu skanneriin, lähetetään asiakkaalle postitse.

Kaikki skannauspalveluun saapuneet mainokset, katalogit yms. tuhotaan

Katso hinnasto ei-laskumateriaalin käsittelylle täältä.