Haku-työkalulla voit hakea Maventan rekistereistä löytyviä yrityksiä sekä niiden laskutusosoitteita. Voit hakea yrityksiä nimellä, OVT-tunnuksella/verkkolaskutusosoitteella, Maventa-ID:llä, VAT-numerolla, tai Y-tunnuksella.

• Syötä hakuehto tekstikenttään etsiäksesi haluamasi yritykset
  • Klikkaa näytä tiedot nähdäksesi tarkempia tietoja yrityksestä
  • Näet yrityksen osoitteen, Y-tunnuksen sekä laskujen vastaanottomahdollisuudet

Suosittelemme kuitenkin ensisijaisesti aina tarkistamaan laskutusosoitteen suoraan vastaanottajalta. Osoitteita voi myös hakea y-tunnuksen tai nimen perusteella julkisesta verkkolaskuosoitteistosta