Verkkopalkkalaskelmat toimitetaan pankin esilläpitopalveluun, jossa näytetään kunkin palkansaajan verkkopalkkalaskelma henkilötunnuksen perusteella. Palkansaajan henkilötunnukseen liitetyillä verkkopankkitunnuksilla näkee ainoastaan hänen henkilötunnuksellaan toimitetut verkkopalkkalaskelmat.

Näin ollen vaikka kahdella henkilöllä olisi yhteinen pankkitili, käyttäjä voi nähdä laskelman ainoastaan omalla henkilötunnuksellaan.