Rekisteröitymällä PEPPOL-verkostoon, voit vastaanottaa sähköisiä laskuja kaikilta PEPPOL-verkoston kautta lähettämään kykeneviltä yrityksiltä.
Rekisteröinnin kautta tieto yrityksesi kyvystä vastaanottaa laskuja PEPPOL verkostossa lisätään myös PEPPOL Directory palveluun: http://directory.peppol.eu/.

Huom! Laskujen lähetystä varten sinun ei tarvitse olla rekisteröitynyt verkostoon.

Rekisteröityminen on maksutonta, ja laskujen vastaanotto tavallisen hinnaston mukainen.
Tässä ohjeet miten rekisteröidyt vastaanottajaksi Maventan käyttöliittymästä:

1. Kirjaudu Maventa-tilillesi (ohjeet)
  2. Valitse yläpalkista Asetukset
  3. Tämän jälkeen valitse vasemmalta Laskuasetukset > Laskujen vastaanotto
  4. Paina PEPPOL-verkkolaskutus -kohdasta Aktivoi
  5. Seuraavaksi näet yrityksesi PEPPOL-verkkolaskuosoitteen, jonka voit ilmoittaa toimittajille.
  6. Yrityksesi PEPPOL-osoite tulee näkyviin myös PEPPOL Directoryyn.