Virheilmoitus lähetetään vain silloin, jos virheilmoitusten asetukset on kytketty päälle Maventa-tilin asetuksista. Löydät asetukset kohdasta Asetukset > Laskuasetukset > Laskuilmoitukset > Lähetetyt laskut:

Jos valitset virheilmoitusten toimitusosoitteeksi lähettäjän sähköpostiosoitteen, ilmoitukset lähetetään sen käyttäjän sähköpostiosoitteeseen jonka käyttäjätunnuksella (API-avaimella) laskuja luodaan ja lähetetään.

Mikäli haluaisit ilmoitukset lähettäjän sähköpostin sijaan tai lisäksi johonkin muuhun sähköpostiosoitteeseen, voit määritellä yhden tai useamman virheilmoitusten sähköpostiosoitteen muiden sähköpostiosoitteiden kohtaan. Kun olet lisännyt osoitteen riville, paina plussaa tai enteriä. Osoitteen saa tarvittaessa poistettua painamalla miinus-merkkiä sähköpostiosoitteen vierestä:

Paina lopuksi Tallenna.