Kun olet kirjautunut Maventaan löydät asetuksien kautta mahdollisuuden luoda uuden yritystilin, löydät oikean paikan kohdasta: Asetukset -> Työkalut -> Luo uusi yritys

Tämän jälkeen avautuu lomake uuden tilin luontia varten:

Kun kaikki lomakkeen pakolliset kentät on täytetty, voit luoda uuden tilin kohdasta 'Rekisteröidy'

Nyt tili on rekisteröity ja mikäli sen luomisessa ei ole tapahtunut mitään poikkeavaa, pääset suorittamaan tilin ensimmäisen käyttökerran nimesi alta kohdasta 'Valitse yritys'

Ensimmäisen käyttökerran ohjeet löydät täältä