Jos haluat pakottaa asiakkaan laskun tulostuspalveluun verkkolaskuosoitteen ohi, tulee sinun korvata OVT-kentässä oleva verkkolaskuosoite isoilla kirjaimilla kirjoitetulla PRINT sanalla. Tällöin lasku lähtee kyseiselle vastaanottajalle postitse, vaikka Maventasta löytyisikin vastaanottajalle verkkolaskuosoite.

TEAPPS-aineistolla oikea kenttä on <NET_SERVICE_ID>PRINT</NET_SERVICE_ID>.