Mihin pankkiin verkkopalkkalaskelmia voi lähettää?

Maventa Verkkopalkkalaskelman voi toimittaa kaikkiin suurimpiin pankkeihin. Alla listaus pankeista, jotka ovat mukana Maventa Verkkopalkassa:

Aktia Pankki
Danske Bank
Handelsbanken
Nordea
OP
POP Pankit
S-Pankki
Säästöpankit
Ålandsbanken

Mitä palkansaajan pitää tehdä saadakseen Verkkopalkkalaskelman?

Verkkopalkkalaskelman vastaanottaminen ei vaadi palkansaajalta mitään toimenpiteitä etukäteen. Riittää kun hänellä on olemassa henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset siihen pankkitiliin, jolle palkka maksetaan.

Kuka on Verkkopalkan toimittaja?

Verkkopalkan toimittajana on Maventa.

Kuka voi nähdä verkkopalkkalaskelman?

Verkkopalkkalaskelmat toimitetaan pankin esilläpitopalveluun, jossa näytetään kunkin palkansaajan verkkopalkkalaskelma henkilötunnuksen perusteella. Palkansaajan henkilötunnukseen liitetyillä verkkopankkitunnuksilla näkee ainoastaan hänen henkilötunnuksellaan toimitetut verkkopalkkalaskelmat.
Näin ollen vaikka kahdella henkilöllä olisi yhteinen pankkitili, käyttäjä voi nähdä laskelman ainoastaan omalla henkilötunnuksellaan.

Palkkalaskelmassani on virhe, mihin olen yhteydessä?

Laskelman sisältöön ja palkanmaksuun liittyvissä asioissa, ole aina yhteydessä työnantajaasi.

Verkkopalkkapalvelussa ei näy palkkalaskelmaa, mihin olen yhteydessä?

Tarkistathan, että olet kirjautunut verkkopankkiin omilla, henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi. Jos laskelmaa ei näy, niin ole yhteydessä työnantajaasi, joka vastaa laskelmien lähettämisestä.Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.