Voit lähettää asiakkaillesi huomautuksia tai lähettää laskut perintään seuraavasti:

1. Kirjaudu yrityksenne Maventa-tilille
2. Kun olet kirjautuneena, valitse yläpalkista Asetukset > Laskutyökalut > Lähetä perintään, jonka jälkeen avautuu lista avoimista laskuista.
3. Valitse laskut, joista haluat lähettää huomautuksen tai jotka haluat lähettää perintään.
4. Kun huomautukseen tai perintään siirrettävät laskut on valittu, paina Lähetä perintään tai Lähetä huomautus -nappia ja valitsemasi laskut siirtyvät perintään tai huomatukseen riippuen siitä, kumpi toimenpide tulee valittua.

Jos Lähetä perintään -valintaa ei näy, paina yläpalkista kohtaa Asetukset, jonka jälkeen valitse vasemmalla olevasta valikosta Yrityksen asetukset -otsikon alta Yrityksen tiedot. Tässä näkymässä vieritä sivua alaspäin ja tarkista, että ruutu "Visma Duetto perintäpalvelu aktivoitu" on rastitettu.

Perintäpalvelu
Valitsemasi laskut siirtyvät suoraan Maventa-tililtäsi vapaaehtoiseen perintään. Perintäpalvelun toteuttaa Visma Duetto. Palvelussa ei ole käyttöönotto-, vuosi- tai toimeksiantomaksuja. Jos lähetät perintätoimeksiantoja ensimmäistä kertaa, saat sähköpostiisi linkin, jolla pääset rekisteröitymään Visma Dueton palveluiden käyttäjäksi ja vahvistamaan toimeksiantosi. 

Huomautuspalvelu
Valitsemasi laskut siirtyvät suoraan Maventa-tililtäsi huomautuspalveluun. Huomautuspalvelun toteuttaa Visma Duetto. Palvelussa ei ole käyttöönotto-, vuosi- tai toimeksiantomaksuja. Huomautuksen jälkeen edelleen maksamattomat laskut siirtyvät vapaaehtoiseen perintään. Jos lähetät huomautustoimeksiantoja ensimmäistä kertaa, saat sähköpostiisi linkin, jolla pääset rekisteröitymään Visma Dueton palveluiden käyttäjäksi sekä hyväksymään palvelun hinnoittelun ja vahvistamaan toimeksiantosi.
Mikäli vahvistusviesti ei saavu perille, olethan yhteydessä Visma Dueton asiakaspalveluun: asiakaspalvelu@vismaduetto.fi
Lisää tietoa: https://amili.fi/

Yksityiskohtaisemmat ohjeet löydät vielä tässä alta löytyvästä PDF-tiedostosta:pdf

Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.